BUSINESS LAW

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.
Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Contracts, Mergers, Business Law

Från rådgivning till riskkapital

Ferm Affärspartner AB

Ferm Affärspartner AB är den rågivaren och sammarbetspartnern som företag och föratagare ofta behöver. Min ambition är att bidra med kompetens, erfarenhet, idéer och ett utifrånperspektiv. Arbetar idag med allt från enkel rådgivning på några timmar till att ha ansvar för delar och funktioner t.ex. ekonomichef, personalansvarig, organisationsansvarig, stf. VD. I vissa fall har det även lett till att jag har blivit delägare. Min idé är att alltid anpassa mig till varje bolag och till det behov som finns där. Jag vill också fokusera på företagsledaren/entreprenören. Att driva ett bolag är ofta ett ensamt och utsatt arbete. Ofta läggs allt fokus på företaget men jag tycker det är minst lika viktigt att fokusera på VD/ägaren/entreprenören (som inte sällan är samma person). För att kunna leda andra måste man ha klart sina egna och företagets prioriteringar, värderingar och mål först. Annars är det omöjligt leda andra åt gemensamma mål.

 

Arbetar idag med alla typer av företag. Det har blivit mycket arbete kring organisation, uppbyggnad av styrelse, ledning, marknadsplaner och att bygga en hållbar struktur för företaget som växer eller planerar att expandera. Det viktiga för mig är att jag känner att jag kan bidra med något och att jag får göra det jag brinner för. Att utveckla företag och företagare.

 

Vision: Att vara det mest attraktiva alternativet vid rådgivning och investering.

 

Affärsidé: Utveckla små och medelstora företag och framför allt företagaren genom allt från enkel rådgivning till långsiktiga engagemang och  investeringar.

 

Kärnvärden: Enkelt, Personligt, Flexibelt

Untitled.png

Om mig

Jag har jobbat en stor del av mitt yrkesliv på STF-Svenska Textilfilter AB som verkar inom textilindustrin med produktion och försäljning av filter till industrin i Norden. Här började jag som säljare och slutade som ägare och VD. Min resa har varit fantastiskt intressant och utvecklande då jag har varit med om otroligt mycketEfter 20 år i företaget så kom erbjudandet att sälja företaget. Detta passade både mig och bolaget perfekt. Jag antog erbjudandet då jag såg en möjlighet att fortsätta utvecklas i mitt yrkesliv.


Det kändes extra roligt att få avsluta den karriären med utmärkelsen ”Årets företagare 2012” i Marks Kommun.